2013-01-23 08:15:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Sok az elintézendő feladata

Napi horoszkóp január 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyén változások várhatók, de végre inkább jó, mint rossz értelemben. Nem is lehet csodálkozni azon, hogy már előre bele akar látni a főnöke lapjaiba. Azért legyen óvatos a kutakodásban! Nem veszik jó néven az indiszkréciót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok az elintézendő feladata, ideje is lenne, hogy végre pontot tegyen a végükre. A mai napra időzített tárgyalások, megbeszélések mind nagyon jól sikerülhetnek, ezért nyugodtan bevállalhat többet is. Az idő ma önnek dolgozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sajnos, hiába tervezte úgy, hogy a munkahelyén fogja kipihenni az álmatlanul töltött éjszakáját. Ma erre nem lesz esélye. Rengeteg a teendője, és ráadásul rengetegen fogják keresni is. Kapkodhatja a fejét! Ma korán térjen ágyba!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Legszívesebben otthon nyomná az ágyat egész nap, annyira kimerültnek érzi magát. Lehet, hogy erre egy betegség még ürügyet is ad önnek a mai napon. De ha nem, akkor mindenképp menjen be a munkahelyére. Valami jóra számíthat ott ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a családjáé a főszerep: szinte mindent megtesz azért, hogy a kedvükben járjon. Még az is lehet, hogy már most eszébe jut az elkövetkező nyárra az utazást lefoglalni. Ennél nagyobb örömet aligha okozhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A legnagyobb bánatára ma nem lehet kettesben élete párjával. Ha teheti, legalább üzenjen neki, vagy hívja fel telefonon. A szavak sok melegséget, meghittséget közvetítenek. Legalább egy kicsit elérzékenyülhet, ellágyulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bármennyire szeret is ön a fellegekben járni, néha muszáj visszatérnie a hétköznapokba. Az élete ugyanis itt zajlik, az a másik szféra csak annyiban érdekes, amennyiben itt is megvalósítható részben. Művészeknek ez könnyebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma fontos híreket kaphat, melyek tovább táplálhatják önben a reményt, hogy hamarosan jóra fordul a sorsa. A lehetőségeket nem szabad elhallgatnia mások előtt sem. Most csak az összefogással mehet igazán valamire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma romantikus napja lesz: végre kifejezheti a háláját valaki felé, aki ön mellé állt életének egy kritikusan nehéz időszakában. Ha az illető az ellenkező nemhez tartozik, akkor még szerelemnek is vélheti ezt a hálát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az elmúlt néhány napban rengeteget lótott futott, most úgy érzi, hirtelen beállt az életében a csend. Ezért nem is tudja, hogy mihez fogjon. A csend azonban arra jó, hogy végre rendet rakjon magában. És álmodozzon is kicsit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon sok az energiája, de önben megvan arra a hajlam, hogy ezt a teremtő erőt pusztító agresszivitás formájában élje meg. Ha azonban Herkulesként rátalál a küldetésére, ön is naggyá válhat. Akárcsak ama mitikus hős.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkahelyi történetek foglalkoztatják, a pletykálódás veszi el minden idejét. Pedig jobban tenné, ha csak azzal foglalkozna, ami önt személyesen is érinti. A felesleges szócséplés, rosszindulatú mocskolódás nem önnek való.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: